به گزارش مجله آی موز مطالعات نشان می دهند اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر استدکتر یعقوب قنواتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در کاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.

وی افزود: همچنین این میوه حاوی پتاسیم فراوان است که در کاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سکته مغزی نقش شایانی دارد.این متخصص خاطرنشان کرد: به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حد زیادی با مصرف

آی موز : مکرر سبزیجات و میوه ها به ویژه موز کاهش می یابد.قنواتی یاد آور شد: زنانی که ۶ – ۴ بار در هفته، موز می خورند تا ۵۰ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری مذکور قرار می گیرند.وی اظهار داشت: منیزیم و اسید فولیک موز موجب رشد بافتهای بدن،

توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه های قلب می شوند.این متخصص رژیم درمانی تصریح کرد: همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است که موجب آرامش می شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته ای ۶ موز مصرف کنند.

 

گردآوری: مجله آی موز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

سیزده − 3 =