به گزارش مجله آی موز: گل همیشه بهار یکی از معروف ترین گیاهان است که در مناطق شمال آمریکا و اروپا می روید. در قدیم هندی ها و عرب ها از آن استفاده دارویی می کردند.

▪ مالیدن روغن آن، گوش درد را کاهش می دهد.

▪ چای این گل برای شست و شوی چشم و برطرف کردن قرمزی چشم به کار برده می شود.

▪ برای برطرف کردن عفونت گوش، چای همیشه بهار بخورید.

▪ این گل در ایجاد رگ های خون جدید کمک می کند و زخم ها و بریدگی ها را بهبود می بخشد.

▪ این گل خاصیت ضدعفونی کننده دارد و مالیدن این گل روی قسمت هایی که درد و ورم ایجاد شده (به علت گزیدگی زنبور) تسکین می دهد.

▪ پس از کشیدن دندان با دم کرده آن غرغره کنید.

▪ خاصیت ضدالتهابی آن رگ های خون را منقبض کرده و مانع خون ریزی می شود.

▪ روغن آن گردش خون را تحریک کرده و با ایجاد عرق بدن، دما و تب بدن را کاهش می دهد.

▪ مصرف خوراکی آن، التهاب زخم معده را التیام می دهد.

▪ استفاده از این گل در لوازم آرایشی چین و چروک و خشکی پوست را برطرف می کند.

▪ چای آن ضدباکتریایی و ضدالتهابی است.

▪ چای این گل تولید کلاژن را تحریک می کند.

▪ برای سم زدایی بدن پس از عمل جراحی چای همیشه بهار بخورید.

▪ چای این گل قاعدگی را تنظیم می کند.

▪ چای همیشه بهار را در یخچال قرار دهید و هر بار برای تسکین دادن پوست ملتهب مانند آکنه و بواسیر به کار ببرید.

▪ چای گل همیشه بهار را روزی ۳ بار می توان مصرف کرد.

▪ برای تهیه مرهم موضعی ۲۸ گرم گل خشک و یا برگ آن را با ۲۸ گرم روغن جامد بجوشانید.

 

گردآوری: مجله آی موز

منبع: روزنامه خراسان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

19 − 9 =